tisdag 22 november 2011

Tandfeén på besök

Äntligen tappade mellan sin första tand, det har hon väntat länge på :) Så då passade ju hennes mössa extra bra. Tröjan är sydd efter ett tyskt mönster, känns väl sådär... Kommer nog inte göra fler av den. Tyget kommer från JNY design.
Så blev det ett linnerace, fick öva på att använda bandkantaren till min cp och det var inte dumt. Syns stor skillnad på de första jämfört med de sista :)

tisdag 15 november 2011

Ännu mer av det goda

Här sys det raglantröjor med snabbsprund för glatta livet ;) Oj så skoj det är när det flyter på med nya coverpro maskinen! Här blev det en tröja som matchar minis byxor, tyg från mjuka tyger och Michas.Var ju tvungen att slänga in en livebild på mellan också, Här syns färgerna lite bättre.
Min variant av en "diskret" tröja, allt i samma tyg.
Och en liten närbild på pingvinerna, älskar det här tyget!
Sist bjuder jag på en bild av ett mindre lyckat projekt, lampskärm till flickrummet. Var visst inte så lätt som jag trodde.. Men nästa gång går det säkert bättre ;)

fredag 11 november 2011

2 snabba

Provade att göra snabba sprundet som jag sett att många gör. Hittade en bra tut hos kokalal och voila, såhär blev det! Tyger från Michas och mönster från ottobre. Jag är supernöjd och ska göra fler redan ikväll :) Trist nog så går det inte få fram färgerna på bild, vet inte om det är ljuset eller kamerans fel..

fredag 4 november 2011

Mössor till stockholm

Några mössor som ska ned till stockholm. Inte mycket att säga, eget mönster och tyg från liandlo och znok.
Tyvärr är det en jättedålig bild, gick inte att fota den bra av någon orsak.. Mönstret är från en tysk tidning och tyget från Ohlssons. Brun college med rosa prickar och rosa volanger.

torsdag 3 november 2011

Det har blivit en del sytt till mig själv, härlig egosömnad :) Här är en tröja i jny´s prickiga jersey. Provade farfarsknäppning för första gången. Inte helt nöjd men det blir bättre nästa gång. Däremot ser den mycket bättre ut live än på tuttlisa.. Hennes bröst är så mycket större än mina att knäppningen ser helt skev ut på henne.
Violtröja, tyg från znok, helt underbart:) Samma mönster som ovan men utan knäppning. Nu måste jag hitta på något nytt mönster föratt variera mig lite känner jag.

Och sist men inte minst en klänning i medaljongtyget från Jny, design Linda kling. Mönstret har jag fått av Siw med bloggen http://smorsoppens.bloggplatsen.se. Ett underbart alldeles äkta 70-talsmönster. Kommer bli många fler av den här :)